Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Epson lanceert de Moverio BT-300 Smart Glasses

Epson heeft al jaren een iets andere kijk op hoe brillen zoals een Google Glass eruit zouden moeten zien en werken. Het leverde zelfs al een officiële samenwerking met dronebouwer DJI op. Met de BT-300 lanceert Epson nu de lichtste bril uit haar assortiment.

Die samenwerking met DJI leverde meteen een aardige accessoire voor de Epson BT-300 op. Optioneel zijn zonnebrilglazen verkrijgbaar die je helpen als je tegen de zon in moet kijken om te zien waar de drone in de lucht hangt. De prijs is nog onbekend. Het titel van het persbericht geeft wel aan dat hij nog voor de kerst in de winkel moet liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.