GadgetGear.nl

Epson lanceert de Moverio BT-300 Smart Glasses

Epson heeft al jaren een iets andere kijk op hoe brillen zoals een Google Glass eruit zouden moeten zien en werken. Het leverde zelfs al een officiële samenwerking met dronebouwer DJI op. Met de BT-300 lanceert Epson nu de lichtste bril uit haar assortiment.

Die samenwerking met DJI leverde meteen een aardige accessoire voor de Epson BT-300 op. Optioneel zijn zonnebrilglazen verkrijgbaar die je helpen als je tegen de zon in moet kijken om te zien waar de drone in de lucht hangt. De prijs is nog onbekend. Het titel van het persbericht geeft wel aan dat hij nog voor de kerst in de winkel moet liggen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten