GadgetGear.nl
KLM Vleugel

WiFi in het vliegtuig, het komt dankzij 4G

Bij T-Mobile zijn ze al jaren druk met WiFi in de trein. Gewoon via 4G met technologie die extreem snel van zendmast kan wisselen. T-Mobile zet deze lijn nu door naar de lucht. Het bedrijf is van plan om vliegtuigen via 4G van WiFi te voorzien.

Speciaal voor dit project gaat de Duitse telecomprovider samen met European Aviation Network nieuwe 4G masten bouwen in Europa. Het grote verschil met bestaande masten, is dat deze de lucht in stralen. Het bestaande netwerk komt doorgaans niet hoog genoeg om een goed signaal op te leveren. In eerste instantie gaan de twee 300 zendmasten bouwen. De masten komen in Duitsland en West-Europa te staan. Welke maatschappijen de WiFi verbinding gaan aanbieden is nog onbekend. Grote kans dat dit in eerste instantie vooral de Duitse airliners zullen zijn. Het einde van de Flight Safe mode op smartphones en tablets is dus alweer in zicht.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten