TP-Link brengt de Archer C5400 eindelijk naar Nederland

In januari debuteerde de TP-Link Archer C5400 al op de CES. Nu komt hij eindelijk ook naar Nederland. De nieuwste router van TP-Link biedt ondersteuning voor Wave 2 Tri-Band en maakt dus twee 5GHz banden aan.

Het voordeel hiervan is dat de router langzame en snelle 5GHz apparaten van elkaar kan scheiden op het netwerk. Zo zorgen langzame apparaten die voor vertraging bij snellere apparaten. Bij langzame apparaten kun je ook denken aan apparaten die gewoon een slecht bereik richting de router hebben. Voor de techneuten, apparaten die veel last hebben van packet loss.

Qua uiterlijk is de Archer C5400 een opvallende verschijning. Niet alleen door de acht antennes. Ook doordat de router hetzelfde uiterlijk heeft als de Talon router. De Telon is hoger gepositioneerd en brengt ook 60GHz WiFi naar de woonkamer.

Beschikbaarheid

De TP-Link Archer C5400 ligt nu in de winkel voor €299.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram