Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de Pepperdecks micro mengtafel DJoclate met 3.5 sterren.

The Good
  • klein
  • licht
  • compleet
  • fun
  • geen voeding nodig
The Bad
  • mist preview


Sluit je wel eens een iPhone of Android aan op de stereo om het feest met jouw goede muziek te voorzien? Dan is Pepperdecks DJoclate wat je mist. Het is een mini mengtafel ter grootte van een chocolade reep. Beperkt in omvang en gewicht, maar ook in functionaliteit?

Je kent het vast wel; jij weet dat jij de muziek hebt om de sfeer van het feest beter te maken, maar er is geen kabeltje om je telefoon aan te sluiten. Wij nemen nu altijd onze Pepperdeck DJoclate mee om niet voor verrassingen te staan en juist voor een verrassing te zorgen. In een klein tasje zitten alle kabeltjes en een kastje met schuifjes om twee smartphones of mp3 spelers aan te sluiten en te mixen naar een installatie.

monster-isplit1000Eenvoud

Het principe behoeft geen echte uitleg. Mini jacks aansluiten; kastje aansluiten op stereo en je bent klaar. Met een beetje oefenen kan iedereen nu leuk afspeellijsten tussen twee moderne muziekbronnen wisselen. Eigenlijk heel vergelijkbaar zoals wij dat al deden met de Monster iSplit. Veel kleiner en goedkoper, maar in de praktijk net wat te onhandig voor deze toepassing.

Praktijk

pepperdeck-setDe DJoclate is compleet. De bass kill knoppen zijn handig voor wie enige mix ervaring heeft. Liever hadden wij een preview aansluiting gezien. Dat lossen wij nu op door een splitter zoals de iSplit tussen de smartphone en de DJoclate te plaatsen. Werkt super simpel en zeer effectief. Je zit wel weer met nog meer losse kleine onderdelen. Voor je het weet verlang je dan toch weer naar bijvoorbeeld de Mixtour van Reloop.
De Nederlandse jongens van Pepperdecks hebben goed geluisterd en niet stil gezeten. Op Kickstarter staat de DJoclate2 . Net zo handig en eenvoudig, maar nu met preview. Wij hebben direct het project gebacked. Omdat het een leuk product is en een beetje omdat Nederland niet alleen met DJ’s de wereld verandert, maar nu ook met fun DJ hardware. Helaas hebben de jongens de funding niet gehaald. Wie weet is een tweede poging mogelijk…

Conclusie

home-pepperdecks-mix-your-music-anywhere-anytime-2De DJoclate van Pepperdecks is super handig om de show te stelen op een feestje zonder gezeul aan hardware. Het product is degelijk en het bescheiden bedrag waard.

De Pepperdecks DJoclate kost officieel 45 Euro maar is online nu voor 35 Euro te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.