Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Kickstarter voor mobiel mengpaneel

Amsterdam blijft wat mij betreft de hoofdstad van de dance en dan is het niet vreemd dat dit dé stand is waar men een nieuwe mixer heeft bedacht voor smartphones. Oké, het bedrijf Pepperdecks had er al eens één gemaakt, maar het blijkt nog veel beter te kunnen.

De nieuwe mixer heeft de naam Djoclate II meegekregen en is vooral heel erg klein. Je krijgt dan ook twee volume sliders en twee bass kill knoppen om de bass uit je mix te halen. Nu had de eerste versie van de Djoclate dat ook al. Waar zit de vernieuwing?

Djoclate-II-Drawing

De Djoclate II is uitgerust met een Bluetooth zender. Zo kun je draadloos met je speakers verbinden (nee, niet met je smartphone… dan krijg je lag en dan wil je niet). Daarnaast zit er een tweede output op. Zo kun je tracks voorbeluisteren om zo de beat gelijk te zetten.

Om te zorgen dat het geluid van de Djoclate II een beetje goed is, zit er een kleine voorversterker in. Hij bevat een interne accu zodat je onderweg niet afhankelijk bent van een stopcontact. Opladen doe je met dezelfde lader als die van jouw smartphone. Een prima idee ;-).

Beschikbaarheid

Om de Djoclate II tot leven te wekken, moet Pepperdecks $30.000 ophalen. Ben je er vroeg bij, krijg je een flinke korting van ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.