GadgetGear.nl

Microsoft introduceert dé Post-it anno nu

De Post-It is een bekend fenomeen. Menig monitor wordt ermee ontsierd en in menig kantoor is het plakken op ramen tot kunst verheven. Onderzoekers bij Microsoft denken dat het anders kan. Die presenteren de Post-It anno nu. Een Post-it met vooral een hoog tech en entertainment gehalte.

De Post-It van Microsoft plakt net als de echte overal aan vast. Ze worden via een solar paneel voorzien van stroom. Ruim voldoende om altijd aan te blijven. Zelfs ondanks dat er een volledige bluetooth ontvanger in zit. Dit komt doordat het display gemaakt is van ePaper met een paar enorm grote pixels. De Post-Its worden via een app van content voorzien. Enkele keren per uur zoekt de Post-It naar een update. Zoals je mag verwachten van Microsoft, is er zelfs een AR app voor om ze te managen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Deze displays van Microsoft Research zijn duidelijk verre van productiemodellen. Zelfs de modellen in de video hebben nog de nodige problemen met hun displays. Of ze ooit op de markt komen is ook onbekend. Zelf zou ik het wel kunnen waarderen om dit soort displays aan mijn monitor geplakt te vinden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten