GadgetGear.nl

Briljante viral showt drone met hangmat

We moeten ze toch weer credits geven. De mensen in Apeldoorn hebben weer een briljante viral video ontwikkeld om hun financiële diensten aan te prijzen. Ditmaal met een vliegende hangmat. Het idee van Centraal Beheer is best briljant. Gewoon een enorme drone bouwen en daar een hangmat onder hangen. Lekker relax rondvliegen. Hoewel het qua […]

We moeten ze toch weer credits geven. De mensen in Apeldoorn hebben weer een briljante viral video ontwikkeld om hun financiële diensten aan te prijzen. Ditmaal met een vliegende hangmat.

Het idee van Centraal Beheer is best briljant. Gewoon een enorme drone bouwen en daar een hangmat onder hangen. Lekker relax rondvliegen. Hoewel het qua formaat weleens echt zou kunnen zijn, is de techniek nog lang niet zover. Het is allemaal trucage, maar toch leuk om even de dag mee te starten.

Reageren