Bosch heeft een duidelijke missie, gereedschap gemakkelijker maken. Dit begon met de Ixo, en nu komt Bosch ook met de EasyDrill 12. Een handige boormachine voor klussen tot 150 schroeven per acculading.

Met 15,5CM x 19CM is de EasyDrill 12 een relatief kleine schroefmachine. De EasyDrill 12 weegt 900 gram inclusief de accu. Ondanks dit gewicht en dit formaat, kan hij schroefverbindingen met een diameter van 10mm maken in hout. Het draaimoment ligt op 15 newtonmeter. Er zit dus nogal wat kracht in de machine.

De 12 verraadt dat we hier te maken hebben met een machine uit de 12 Volt lijn van Bosch. Het is de opvolger van de EasyDrill uit de 10,8 Volt lijn. Het LED display op de EasyDrill 12 geeft de accustatus aan, maar laat ook zien in welke richting de machine draait.

Beschikbaarheid

De Bosch EasyDrill 12 ligt vanaf deze maand in winkel voor €84,95. Dit is inclusief Softwcase. Onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.