GadgetGear.nl
Bosch EasyDrill 12

Bosch introduceert de EasyDrill 12

Bosch heeft een duidelijke missie, gereedschap gemakkelijker maken. Dit begon met de Ixo, en nu komt Bosch ook met de EasyDrill 12. Een handige boormachine voor klussen tot 150 schroeven per acculading.

Met 15,5CM x 19CM is de EasyDrill 12 een relatief kleine schroefmachine. De EasyDrill 12 weegt 900 gram inclusief de accu. Ondanks dit gewicht en dit formaat, kan hij schroefverbindingen met een diameter van 10mm maken in hout. Het draaimoment ligt op 15 newtonmeter. Er zit dus nogal wat kracht in de machine.

De 12 verraadt dat we hier te maken hebben met een machine uit de 12 Volt lijn van Bosch. Het is de opvolger van de EasyDrill uit de 10,8 Volt lijn. Het LED display op de EasyDrill 12 geeft de accustatus aan, maar laat ook zien in welke richting de machine draait.

Beschikbaarheid

De Bosch EasyDrill 12 ligt vanaf deze maand in winkel voor €84,95. Dit is inclusief Softwcase. Onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten