Apple Music brengt goedkoper studentenabonnement naar de Benelux

In de strijd met Spotify heeft Apple in de VS al een tijdje een studentenabonnement in haar assortiment zitten. Het populaire abonnement biedt een flinke korting op de muziekdienst en komt nu ook naar Nederland en België.

In zowel Nederland als België zal het voor studenten mogelijk zijn om voor €4,99 in plaats van €9,99 per maand een abonnement op Apple Music te nemen. De enige voorwaarde is dat je ingeschreven staat aan een hogeschool of universiteit. Het aanbod is niet oneindig houdbaar. Het studentenabonnement zal maximaal 48 maanden (4 jaar) lopen. Daarna ga je vanzelf de volledige prijs betalen.

Hoewel het aanbod nog niet op de site van Apple te vinden is. Verwacht MacRumors dat dit wel snel zichtbaar zal worden. De uitbreiding is onderdeel van een uitrol die het totaal aantal landen met studentenkorting op 32 moet brengen. Naast het studentenabonnement heeft Apple ook een familieabonnement. Daarmee kun je met maximaal zes personen voor €14,99 gebruik maken van de dienst.

In de VS kent Spotify ook een speciaal studententarief. Met de komst van deze korting bij Apple in Nederland bestaat de mogelijkheid dat Spotify het goedkopere tarief ook hier zal gaan aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events