Teufel introduceert de Move BT draadloze headset

Teufel heeft een nieuwe, draadloze hoofdtelefoon uitgebracht. De Move BT. De innovatie van deze hoofdtelefoon zit hem echter in de meegeleverde Teufel Tube. Een speciale accessoire waarmee je de eartips van de hoofdtelefoon kunt wassen.

De Teufel Move BT is een Bluetooth headset met ondersteuning voor aptX. aptX is momenteel één van de beste codecs voor bluetooth hoofdtelefoons. Het bereik van de bluetooth verbinding ligt volgends Teufel op 30 meter. In de praktijk spelen vele factoren een rol op het bereik. Het zegt meer over de kracht van de ontvanger in de headset. Wanneer jouw smartphone hier goed mee overweg kan, zou je storingsvrij van muziek moeten kunnen genieten.

De headset is verder uitgerust met een afstandsbediening in het snoer en natuurlijk een microfoon om ermee te kunnen bellen. De afstandsbediening beschikt over drie bedieningsknoppen.

Bijzonder is de meegeleverde Teufel Tube. Dit noemt Teufel de wasmachine voor oordopjes en daarmee lost Teufel een interessant probleem op. Wanneer je jouw eartips in de Tube doet kun je deze reinigen door simpelweg te schudden. Briljant!

Beschikbaarheid

De Teufel Move BT is alleen via Teufel (web)shops verkrijgbaar voor €119,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.