Innergie PowerCombo Go Hub
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Innergie PowerCombo Go Hub (USB Lader)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 3.5 sterren.

THE GOOD

  • Mooi veel USB aansluitingen op de achterbank
  • Handig oriëntatielampje
  • Tot 2.4 Ampère per USB poort
  • Werkt goed samen met de PowerGear ICE 65
  • IceShield beschermt jouw gadgets

THE BAD

  • Te weinig USB aansluitingen voorin de auto
  • Weinig mogelijkheden tot het gebruik van een andere 12v adapter om dit op te lossen

Stroomvretende kids tijdens de herfstvakantie op de achterbank? Innergie blijkt dé oplossing te hebben. De Innergie PowerCombo Go Hub maakt het mogelijk om de kinderen op de achterbank van stroom te voorzien. Gewoon vanuit de 12v aansluiting in het dashboard.

Unboxing

De Innergie PowerCombo Go Hub bestaat uit twee delen. De 12v USB plug en de 1,2 meter lange USB kabel waar op het eindstuk drie Smart IC USB poorten zitten. Daarnaast krijg je er een stukje documentatie bij.

Design

Het design van de PowerCombo Go Hub is typisch Innergie. Mooi gebruik van witte en grijze plastics, zowel mat als glanzend. Daarnaast maakt Innergie gebruik van een stevige, grijze kabel met een mantel van siliconen. Hierdoor raakt deze niet snel in de knoop. Het deel met de USB poorten heeft een groot gat waardoor je deze vast kunt maken aan de bekleding van de auto. Leuk detail is de blauwe verlichting hierin. Handig!

De 12V plug is ook wit en valt hierdoor echt op binnen het dashboard. Deze PowerCombo Go Hub adapter geeft je één USB poort om jouw GPS of dashcam op aan te sluiten. Of gewoon een smartphone natuurlijk. Via een speciale, ronde plug sluit je de langere kabel aan die bijvoorbeeld naar de achterbank gaat.

Specs

Iedere USB poort op deze combinatie kan tot 2,4 ampère leveren. Dit is voor menig smartphone voldoende om op volle snelheid te laden. Doordat je zelf de USB laadkabel op de PowerCombo Go Hub aansluit, kun je vrijwel ieder apparaat opladen.

Innergie heeft de PowerCombo Go Hub voorzien van een overspanningsbeveiliging, maar ook van een thermische beveiliging en een beveiliging tegen kortsluiting. Ze noemen dit InnerShield technologie. Feitelijk komt het er op neer dat je minder risico hebt dat deze lader jouw gadget sloopt en dat is een goed verhaal. Er is zelfs een aansprakelijkheidsverzekering vanuit Innergie ter waarde van $1.000.000 mocht de PowerCombo Go Hub jouw gadget wel slopen.

Gebruikservaring

Ik heb nu enkele weken met de PowerCombo Go Hub in mijn auto rondgereden. De hoeveelheid apparaten die ik kan laden is geweldig, maar toch kent de PowerCombo Go Hub ook een beperking. Voorin heb ik maar één USB poort terwijl ik toch een GPS systeem en een Dashcam heb die stroom vragen. Doordat de aansluiting van de kabel heel specifiek is, kan ik de 12v adapter niet omwisselen voor één met meer USB poorten.

Wat buitengewoon handig is, is dat de Innergie PowerCombo Go Hub ook te combineren is met de Innergie PowerGear ICE 65 die we eerder hebben getest. De kabel van de PowerCombo Go Hub kan hierop worden aangesloten om apparaten rechtstreeks vanuit het stopcontact te laden. Handig!

Conclusie Innergie PowerCombo Go Hub

Het is de 12v adapter die qua mogelijkheden een beetje in de weg zit. De kabel met haar 3 USB aansluitingen is gewoon geweldig uitgevoerd. Een gat om hem op te hangen, een blauw oriëntatielampje en drie USB poorten die tot 2.4 Ampère leveren. Tijdens de herfstvakantie offer ik mijn dashcam op voor rust op de achterbank. De PowerCombo Go Hub gaat mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.