Harman was met de JBL Reflect Aware de eerste fabrikant die een setje oordopjes met Apple Lightning aansluiting aanbood. Met de Actywell One zien we een alternatief en zien we wat we nog meer met deze nieuwe manier van aansluiten kunnen.

Net als JBL heeft de Actywell One direct toegang tot de muziekstreams. Het bedrijf kan zelf de DAC (Digital Audio Converter) kiezen en daarmee optimaal afstemmen op de 10mm drivers in de oordopjes. Er is ook ondersteuning voor 24-bit hi-res audio. Daarnaast gebruikt Actywell de dataverbinding en stroom die op de poort zit ook om de hartslag van de luisteraar te kunnen meten. Iets dat voorheen alleen met draadloze oordopjes kon.

De app van de Actywell One kan op deze manier de playlist op jouw hartslag afstemmen. Zo kan de app gebruikt worden om jezelf met de juiste muziek te kalmeren.

De Actywell One heeft een kabellengte van 1,2 meter. Het gaat om een platte kabel, dus die raakt niet snel in de knoop. Er zit een afstandsbediening op en de lederen afwerking… is een bijzonder verhaal. Hiervoor gebruikt de fabrikant restjes van de productielijnen van Prada en Gucci. Echt Italiaans leder dus.

Beschikbaarheid

De Actywell One staat nu op Kickstarter. Vanaf $99 doe je mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.