Plantronics BackBeat Pro 2 hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Na het succes van de BackBeat Pro, komt Plantronics dit jaar met de opvolger. De BackBeat Pro 2. Daarnaast lanceert Plantronics de BackBeat Pro 2 Special Edition.

Plantronics BackBeat Pro 2

De BackBeat Pro 2 is een over-ear hoofdteleoon. De accu van de BackBeat Pro 2 is groot genoeg om 24 uur mee te gaan. De BackBeat Pro 2 beschikt ook over actieve ruisonderdrukking. Ideaal voor in het OV, het vliegtuig of de babykamer. Deze actieve ruisonderdrukking produceert zoveel mogelijk tegengeluid voor geluiden die van buitenaf de oorschelp binnen kunnen dringen. Hierdoor hoor je meer muziek en minder lawaai.

De Plantronics BackBeat Pro 2 beschikt ook over een pass-through modus. Hierdoor is het mogelijk om gesprekken en mededelingen van buiten de hoofdtelefoon compleet door te laten zonder de BackBeat Pro 2 af te hoeven zetten.

In vergelijking tot de eerste BackBeat Pro van Plantronics is het design op een aantal punten aangepast. Hierdoor is de BackBeat Pro 2 15% lichter geworden en 35% kleiner dan de originele BackBeat Pro.

plantronics-backbeat-pro-2-unboxed

Plantronics BackBeat Pro 2 Special Edition

De BackBeat Pro 2 Special Edition is gericht op de reiziger. Deze uitvoering komt met een speciale, stevige reistas. Daarnaast bevat deze uitvoering NFC ondersteuning zodat non-iOS smartphones hier sneller mee kunnen koppelen. Gezien de kostprijs van NFC is het een opvallende keuze deze niet in de gewone BackBeat Pro 2 op te nemen.

Beschikbaarheid

De Plantronics BackBeat Pro 2 gaat €249,99 kosten. De BackBeat Pro 2 Special Edition €279,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram