Thermostaat.Startpagina.nl
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

GadgetGear.nl lanceert Thermostaat Startpagina

Zo nu en dan komen we onderwerpen tegen die duidelijker kunnen. Bijvoorbeeld door alle belangrijke informatie te linken. Bij GadgetGear.nl zijn we echter geen linkportaal. Daar zijn de mensen van Startpagina.nl weer heel goed in. Na de release van pagina’s over onder anderen Android-TV en Chromecast komen we nu ook met een speciale pagina over slimme thermostaten.

Op de nieuwe Thermostaat.Startpagina.nl hebben we alle slimme thermostaten op een rijtje gezet. We zijn nog druk met het toevoegen van foto’s, maar daarna heb je ook een handig hulpmiddel om een thermostaat te kiezen op basis van hoe deze eruitziet ;-).

Op de linkpagina krijg je ook inzicht welke thermostaten allemaal op het populaire IFTTT zijn aangesloten en we linken de belangrijkste reviews. Oké, vooral ook de reviews die we zelf hebben geschreven natuurlijk. Echter hebben we niet alle thermostaten getest en daar de reviews van collega’s bij gelinkt.

Samen met ons andere zusje, Het Innovatieve Huis, hebben we ook een verzameling kooptips voor slimme thermostaten samengesteld. Deze helpen je om de juiste thermostaat te kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.