Black+Decker introduceert de SteaMitt

Met haar assortiment Steam Mops is Black+Decker één van de weinige serieuze merken die stoomreinigers voor in en om huis verkoopt. Hier waren we al enorm fan van het resultaat wanneer je de ramen met de stoomreiniger lapt. Met de SteaMitt komt Black+Decker met een nieuw stoomproduct onder anderen voor het reinigen van de ramen.

De Black+Decker is in 20 seconden klaar voor gebruik en weet met haar temperatuur 99,9% van de bacteriën op het behandelde oppervlak te doden. Een stoomslang van 1,5 meter zorgt voor een goede wendbaarheid met het apparaat. Bovendien krijg je meteen twee microvezeldoeken voor de Black+Decker. Deze kunnen in de wasmachine gewassen worden wanneer deze vol met vuil zitten.

Black+Decker komt met drie uitvoeringen van de SteaMitt. Daarnaast komt er een uitvoering van de door ons al geteste Steam Mop met SteaMitt als accessoire.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.