Altijd weten wat er achterin de auto gebeurt? Volkswagen heeft haar nieuwe Car-Net Cam-Connect gepresenteerd. Een nieuw stukje technologie waarmee de beelden van GoPro camera’s rechtstreeks naar het dashboard gestreamd kunnen worden.

Natuurlijk moet Volkswagen een beetje aan de veiligheid denken. De livestream van de GoPro camera is dan ook alleen zichtbaar op het moment dat je minder dan 5 kilometer per uur rijdt. Boven die snelheid krijg je enkel om de vijf seconden een nieuwe foto van de camera.

De nieuwe app waarmee dit allemaal mogelijk wordt is beschikbaar voor de Composition Media, Discover Media en Discover Pro infotainment systemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.