Teufel lanceert de Bamster Pro

We kennen de Bamster serie van Teufel al een tijdje. Het is een bijzondere lijn van bluetooth speakers waarmee het Duitse merk enkele jaren geleden is gestart. Vandaag presenteerde Teufel de nieuwste speaker uit de Bamster lijn, de Bamster Pro.

Teufel heeft de Basmter Pro voorzien van Dynamore, een speciale techniek waarmee het stereobeeld van de compacte speaker beter moet zijn dan bij reguliere speakers met een vergelijkbaar formaat. Het is een techniek die in-house ontwikkeld is en ‘optioneel’ is. Als je het niet waardeert, schakel je het gewoon uit.

De Teufel Bamster Pro is uitgerust met Bluetooth 4.0 in combinatie met aptX. Hoge kwaliteit streams naar de Bamster Pro sturen is dus geen enkel probleem. Voor non-Apple gebruikers is het mogelijk om vlot met de Bamster Pro te koppelen met behulp van de NFC tag die erin zit. Het laadcomfort wordt vergroot door een speciaal laadsysteem dat in de Bamster Pro zit.

Beschikbaarheid

De Bamster Pro is alleen via Teufel zelf te koop voor €229,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.