IFA: Slimme Terraillon weegschaal weet wat het weegt

Het Franse Terraillon heeft tijdens de Terraillon de Nutrismart aan ons gedemonstreerd. Met de Nutrismart kondigt Terraillon een nieuw tijdperk voor keukenweegschalen aan.

De nieuwe Terraillon Nutrismart bevat namelijk een spectrometer. Met deze speciale sensor kan de Terraillon Nutrismart niet alleen wegen, maar ook bepalen wat er op de weegschaal ligt. Zo krijg je bijvoorbeeld exacte informatie over hoeveel calorie├źn of zelfs suiker er in een appel zitten. En dan ook echt die specifieke appel. Leg je er een grotere appel op, veranderen de waarden.

de NutriSmart is gepland voor 2017. Hoewel de demo op de IFA prima werkte, moet Terraillon nog aan een enorme database werken. De NutriSmart zal die database gebruiken om op basis van de meetgegeven te bepalen wat voor'n groente, fruit etc erop ligt.

Slecht nieuws voor de Nederlandse coffeeshophouders. De Terraillon zal niet in staat zijn om verdovende middelen uit elkaar te houden ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram