GadgetGear.nl

IFA: Nokia’s Withings lanceert alanoog horloge met hartslagmeting

De connected horloges van Withings wisten bij hun release al op te vallen. Keurige analoge horloges met een berg sensoren aan de binnenkant. Onder de vlag van Nokia komt het bedrijf nu met een opvolger die een stuk verder gaat. In de nieuwe Withings Steel HR heeft Withings een hartslagmeter geplaatst om zo sportieve activiteiten […]

De connected horloges van Withings wisten bij hun release al op te vallen. Keurige analoge horloges met een berg sensoren aan de binnenkant. Onder de vlag van Nokia komt het bedrijf nu met een opvolger die een stuk verder gaat.

In de nieuwe Withings Steel HR heeft Withings een hartslagmeter geplaatst om zo sportieve activiteiten bij te houden. Bovendien wordt deze aangestuurd door de andere sensoren in het connected horloge. Zo zal deze tijdens het sporten regelmatig de hartslag meten, maar niet wanneer je lekker in jouw kantoorstoel zit.

Een andere fijne toevoeging is een rond display. Hiermee kan data van de metingen worden weergegeven, maar ook in meer detail de alerts. Zo zie je nu niet alleen dat iemand je probeert te bellen, maar ook wie.

Beschikbaarheid

De Withings Steel HR 36mm gaat voor €189,95 in de pre-roder. Er komt deze maand ook nog een 40mm versie bij die €199,99 gaat kosten.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.