Niet alleen Razer sloeg de Gamescom over. Ook Logitech G heeft tot de IFA gewacht met de grote introductie van haar nieuwe hardware. Daar kondigde Logitech G in één klap haar compleet nieuwe Prodigy lijn aan.

Logitech G403 Prodigy (Wireless) Gaming Mouse

Logitech heeft twee nieuwe muizen voor gamers gepresenteerd. In de basis zijn ze hetzelfde behalve dat je de keuze hebt uit een model met- en zonder USB kabel. De draadloze versie beschikt over dezelfde technologie die Logitech in haar G900 Chaos Spectrum heeft gelegd. De reactiesnelheid ligt hierdoor op 1ms. De verbinding verloopt over 2.4GHz.

Beide muizen zijn voorzien van een verwijderbaar gewicht van 10 gram en rubberen grips aan beide zijkanten. De linker- en rechtermuistoets zijn naar smaak aan te passen met behulp van button tensioning.

De muis in zijn geheel is verder te finetunen via de Logitech Gaming Software. Denk daarbij niet alleen aan de verlichting van de muis, maar bijvoorbeeld ook de DPI instellingen.

JPG-300-dpi-_RGB_-G403-Prodigy-Gaming-Mouse-TOP-RGB-RED-wired

Logitech G213 Prodigy RGB Keyboard

De G213 Prodigy RGB Keyboard ziet er wat meer basic uit dan het gemiddelde gaming toetsenbord. Niet erg, want dan kun je hem ook gewoon op kantoor gebruiken ;-). Onder de motorkap is de G213 Prodigy echt wel een goed verhaal.

De G213 Prodigy is spill resistant, dus die Red Bulletjes kunnen er gewoon overheen. De toetsen reageren tot vier keer zo snel in vergelijking tot reguliere toetsenborden. De Anti Ghosting Gaming Matrix voorkomt dat je in de problemen komt bij gelijktijdige toetsaanslagen. Het ramplankje beschikt verder over een geïntegreerde steun voor de palmen en verstelbare voetjes.

Je krijgt vijf verlichtingszones in de G213 Prodigy. Logitech heeft de lichtlekkage rondom de toetsen zoveel mogelijk beperkt om het licht echt op de toetsen te concentreren. De verlichting is instelbaar via de Logitech Gaming Software.

Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

De G231 Prodigy Gaming Headset beschikt over 40mm drivers. De oorschelpen zijn met stof bekleed om lang, prettig op het oor te liggen. Bovendien zijn ze wasbaar. Het design is verder zo slank en licht mogelijk. Dat laatste opnieuw om te zorgen dat de headset prettig, lang gedragen kan worden.

De Unidirectional boom microfoon voorkomt dat deze de stemmen van andere gamers oppikt. Wanneer je deze niet gebruikt, vouw je hem gewoon terug. Alle regelaars zijn op de audiokabel geplaatst.

JPG-300-dpi-_RGB_-G231-Prodigy-FOB

Beschikbaarheid

De Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse ligt eind september in d winkel voor €69,99, de Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard naar verwachting midden oktober voor €79,99 en de Logitech G231 Prodigy Gaming Headset voor €59,99 naar verwachting begin september. De Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse ligt ook eind september 2016 in de schappen voor €119,00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.