Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Dyson introduceert de V8 snoerloze stofzuigers (hands-on)

Het is alweer twee zomers geleden dat we bij Dyson zaten. Toen voor de introductie van de Dyson V6. De eerste van een nieuwe generatie snoerloze stofzuigers die buitengewoon krachtig is en tegelijkertijd zeer handzaam. De nieuwe V8 vergroot de gebruiksduur van de machines.

Hoewel Dyson ook nu weer gebruik maakt van haar cyclonen technologie om vuil uit luchtstromen te trekken, is de V8 voor een groot deel opnieuw opgebouwd. Zo is het de eerste generatie waarbij de onderkant van het stofreservoir niet langer open gaat. In plaats daarvan gaat de bovenkant van het reservoir. Zo kun je het een stuk beter schoonhouden. Handig.

Dyson-V8-Legen

De nieuwe motor is in staat om 15% meer volume naar binnen te zuigen. Krachtiger, dus sneller. Bij gewoon gebruik (dus niet in de MAX stand) is de gebruikstijd flink verhoogd. Je kunt nu 40 minuten non-stop stofzuigen met de V8.

Tijdens de IFA hebben we al even mogen spelen met de machine. Het nieuwe reservoir is een enorme verbetering. Het zorgt ervoor dat je de machine echt heel veel gemakkelijker kunt onderhouden. Bovendien is de machine ook een stuk stiller in vergelijking tot de V6 generatie. En die was al vrij stil.

Eén reactie

  1. Super blij met mijn aankoop ik nam een V8 met antiklit borstel Ik heb 2 hoog polige tapijten en je ziet de haren mooi recht staan zonder speciale handelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.