GadgetGear.nl

HP neemt Samsung’s printerhandel over

Samsung trok zich eerder al terug uit de verkoop van laptops, maar stopt nu ook met printers. Samsung heeft haar complete printerdivisie verkocht aan branchegenoot HP.

HP heeft Samsung $10,5 miljard betaald om de printerdivisie over te mogen nemen en is één van de grootste overnames voor HP ooit. Naast dat HP de dienstverlening voor Samsung printers overneemt en ook de inktpatronen en dergelijke gaat fabriceren en verkopen, krijgt HP ook nog eens 6.500 patenten van Samsung in handen.

Met de overname voegt HP 1.300 nieuwe werknemers aan haar loonlijst toe. In 2014 werden nog ruim 24.000 banen geschrapt bij HP.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten