GadgetGear.nl

Epson en DJI gaan samenwerking aan voor drone besturing

Doorgaans doet DJI zoveel mogelijk zelf. De samenwerking met Epson is dan ook een bijzondere en tegelijkertijd niet een erg verrassende. Epson en DJI gaan werken aan drone besturing via de augmented reality brillen van Epson.

Epson is nog lang niet overal top of mind wanneer het gaat om augmented reality Moverio brillen. Vreemd, want Epson was erg vroeg met de ontwikkeling. Die voorsprong heeft een prima stukje hardware opgeleverd.

Wanneer het om drones en videobrillen gaat, wordt vooral gedacht aan een first-person-view (FPV) met behulp van goedkope of dure VR brillen. Op verschillende plekken in de wereld is het echter verplicht om altijd direct zicht te hebben op de drone. Daar kunnen Augmented Reality brillen het verschil maken. Met deze samenwerking kan DJI direct gebruik maken van de ervaring die Epson heeft opgebouwd.

De eerste stap nu is dat DJI haar DJI Go app geschikt maakt voor gebruik met de Epson Moverio BT-300 AR bril. Daarna zijn de Phantom, Inspire en Matrice geschikt voor de bril.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten