Epson en DJI gaan samenwerking aan voor drone besturing

Doorgaans doet DJI zoveel mogelijk zelf. De samenwerking met Epson is dan ook een bijzondere en tegelijkertijd niet een erg verrassende. Epson en DJI gaan werken aan drone besturing via de augmented reality brillen van Epson.

Epson is nog lang niet overal top of mind wanneer het gaat om augmented reality Moverio brillen. Vreemd, want Epson was erg vroeg met de ontwikkeling. Die voorsprong heeft een prima stukje hardware opgeleverd.

Wanneer het om drones en videobrillen gaat, wordt vooral gedacht aan een first-person-view (FPV) met behulp van goedkope of dure VR brillen. Op verschillende plekken in de wereld is het echter verplicht om altijd direct zicht te hebben op de drone. Daar kunnen Augmented Reality brillen het verschil maken. Met deze samenwerking kan DJI direct gebruik maken van de ervaring die Epson heeft opgebouwd.

De eerste stap nu is dat DJI haar DJI Go app geschikt maakt voor gebruik met de Epson Moverio BT-300 AR bril. Daarna zijn de Phantom, Inspire en Matrice geschikt voor de bril.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram