De nieuwste powerbank van Sandberg is een grote jongen. De powerbank heeft een capaciteit van 18.200mAh. Al deze energie is pas echt nuttig als je het handig kunt inzetten. Dit blijkt geen probleem met de nieuwe powerbank.

De Sandberg Powerbank 18200 bevat namelijk drie USB laadpoorten. Deze laadpoorten hebben een gezamenlijk vermogen van 4,9 ampère. De eerste poort kan maximaal 2,4 ampère leveren. De tweede poort 1,5 ampère en de derde 1 ampère. De powerbank wordt opgeladen met behulp van een micro-USB aansluiting.

Het voordeel van deze aansluitingen is dat je met de eerste het gros van de smartphones snel kunt laden. De overige aansluitingen laden wat minder en kunnen prima voor alternatieve apparaten gebruikt worden. Handig is dat je een duidelijk display krijgt dat weergeeft hoe vol de accu nog zit. Ook aan een handige LED lamp is gedacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.