Nieuw bierviltje voorkomt leegstand in het bierglas

Vorige week waren we nog met een deel van de redactie in Keulen. Daar leer je al snel dat je jouw glas moet afdekken met een viltje als je geen bier meer kunt zien. In Nederland is het doorgaans anders. Daarom komt Jupiler met een nieuw viltje tegen leegstand in het bierglas.

Eigenlijk is het idee achter het nieuwe ‘Refilltje’ even simpel als geniaal. De nieuwe bierviltjes van Jupiler bevatten een gleuf waarmee je ze in het bierglas zet. De mensen op het terras zouden dit moeten zien en op basis daarvan meteen weer een nieuw glas bier voor je moeten neerzetten.

De eerste 400.000 refilltjes zijn op dit moment uitgedeeld bij caf├ęs in Noord-Brabant. Jupiler gaat deze zomer in totaal 2 miljoen van deze bierviltjes distribueren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events