GadgetGear.nl

Nieuw bierviltje voorkomt leegstand in het bierglas

Vorige week waren we nog met een deel van de redactie in Keulen. Daar leer je al snel dat je jouw glas moet afdekken met een viltje als je geen bier meer kunt zien. In Nederland is het doorgaans anders. Daarom komt Jupiler met een nieuw viltje tegen leegstand in het bierglas.

Eigenlijk is het idee achter het nieuwe ‘Refilltje’ even simpel als geniaal. De nieuwe bierviltjes van Jupiler bevatten een gleuf waarmee je ze in het bierglas zet. De mensen op het terras zouden dit moeten zien en op basis daarvan meteen weer een nieuw glas bier voor je moeten neerzetten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De eerste 400.000 refilltjes zijn op dit moment uitgedeeld bij cafés in Noord-Brabant. Jupiler gaat deze zomer in totaal 2 miljoen van deze bierviltjes distribueren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten