IFA: TomTom teast nieuwe activity tracker op briljante wijze

Morgen is het een grote dag voor TomTom. Naar eigen zeggen mogen we de grootste productintroductie tot nu toe verwachten. Nee, geen 8 inch navigatiesysteem waar je ook Mario Kart op kunt spelen (zou wel geweldig zijn). Het betreft een nieuwe wearable.

Om een idee te geven van wat TomTom gaat doen, heeft TomTom al een compleet gecensureerde website opgezet met bijbehorende video op YouTube. Ook gecensureerd uiteraard. De aankondiging past wel een beetje in het beeld van TomTom. Zo werd de Bandit Action Cam geïntroduceerd met een geit.

https://www.youtube.com/watch?v=8VeZeFt97ug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.