Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Parrot introduceert twee nieuwe minidrones

Parrot voegt twee nieuwe minidrones aan haar assortiment toe. De Parrot minidrones staan bekend om hun gekke functies in combinatie met vlieggemak voor beginnende dronevliegers. De twee modellen bevatten dan ook weer interessante, nieuwe functies.

Parrot Swing

De Parrot Swing is een racing drone voor in de lucht. De Swing stijgt op als een reguliere quadcopter, maar kan de propellers roteren. Hierdoor verandert de Swing in een drone om mee te racen.

Parrot Mambo

De Mambo verenigt een aantal functies van eerdere minidrones. Zo zitten op diverse plekken LEGO-compatible noppen zoals we kennen van de Travis en de Mars. Daarnaast zit er ook de verlichting op van de Mars en zijn er nieuwe armen waarmee de Mambo zelfs voorwerpen kunnen gooien.

Afstandsbediening

Parrot komt nu ook met afstandsbedieningen voor haar drones, de Parrot Flypad. Hiermee heb je een stabielere verbinding. De Flypad is te koppelen aan de Mambo en zit standaard bij de Swing. Bij de Swing is dit van groot belang in verband met het bereik van de controller en de snelheid van de drone.

Parrot komt ook met een speciale app voor de minidrones. De FreeFlight Mini. Daarmee komt een duidelijke scheidingslijn tussen de fun drones en de serieuze modellen.

Beschikbaarheid

De nieuwe Parrot minidrones liggen in september in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.