GadgetGear.nl

IFA: Aftershokz introduceert nieuwe kaakgeleidende hoofdtelefoons

Ze zijn er niet draadloos, maar ze zijn wel heel bijzonder. De nieuwe headsets van Aftershokz. Bijzonder aan de hoofdtelefoons is dat deze werken via kaakgeleiding. De trillingen worden overgebracht op de kaak waardoor je de muziek hoort. Zo blijf je tijdens het sporten verbonden met de wereld om je heen.

Aftershokz heeft de nieuwe Sportz Titanium uitgerust met haar PremiumPitch+ geluidsverbeteraars zodat de muziek goed klinkt wanneer dit via de kaak binnenkomt. Het frame van de Sportz Titanium is van titanium gemaakt. Hierdoor is de hoofdband flexibel, sterk en licht. Het hele systeem is zweetbestendig.

Wanneer je de Sportz Titanium with Mic koopt is de Sportz Titanium ook als headset te gebruiken. Bovendien wordt de microfoon gebruikt voor ruisonderdrukking.

Beschikbaarheid

De Sportz Titanium gaat $49,95 kosten. De Sportz Titanium with Mic $59,95.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.