GadgetGear.nl

IFA: Aftershokz introduceert nieuwe kaakgeleidende hoofdtelefoons

Ze zijn er niet draadloos, maar ze zijn wel heel bijzonder. De nieuwe headsets van Aftershokz. Bijzonder aan de hoofdtelefoons is dat deze werken via kaakgeleiding. De trillingen worden overgebracht op de kaak waardoor je de muziek hoort. Zo blijf je tijdens het sporten verbonden met de wereld om je heen.

Aftershokz heeft de nieuwe Sportz Titanium uitgerust met haar PremiumPitch+ geluidsverbeteraars zodat de muziek goed klinkt wanneer dit via de kaak binnenkomt. Het frame van de Sportz Titanium is van titanium gemaakt. Hierdoor is de hoofdband flexibel, sterk en licht. Het hele systeem is zweetbestendig.

Wanneer je de Sportz Titanium with Mic koopt is de Sportz Titanium ook als headset te gebruiken. Bovendien wordt de microfoon gebruikt voor ruisonderdrukking.

Beschikbaarheid

De Sportz Titanium gaat $49,95 kosten. De Sportz Titanium with Mic $59,95.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten