Gamescom: AOC introduceert een eigen VR-bril

Tijdens mijn meeting met AOC werd ik verrast door de introductie van een VR-bril. AOC wil meer meesnoepen van de gaming markt en doet dat ook op het gebied van VR.

Een erg aangename verassing mag ik zeggen, de introductie van een AOC VR-bril. De bril is uitgerust met een headset die vrij comfortabel zit en makkelijk is in te schuiven en uit te schakelen om zo plaats te maken voor een headset naar eigen keuze. De bril zelf maakt geen gebruik van externe sensoren en is volledig afhankelijk van de gyroscoop die is ingebouwd. Het design is relatief licht en de bril zit erg comfortabel op het hoofd.

Na even een game te hebben gespeeld met de bril van AOC moet ik zeggen dat het prima in elkaar zit. Ik heb persoonlijk niet heel veel tijd gehad met een HTC Vive of Oculus Rift, maar de AOC VR-bril lijkt veelbelovend. Wat de bril van AOC nog heel veel meer interessanter maakt zijn de specificaties, welke nagenoeg exact hetzelfde zijn als die van de Oculus Rift.

AOC is van plan de VR-bril eind november, begin december dit jaar nog uit te brengen. En dan nog het meest interessante aan de VR-bril is de prijs die op €399,- zal komen te liggen. Een erg competitieve prijs waarmee AOC, VR nog aantrekkelijker maakt voor vele mensen. Een uitgebreide review hopen we jullie binnenkort te kunnen geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jack Spoor

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram