GadgetGear.nl

Gamescom: AOC introduceert een eigen VR-bril

Tijdens mijn meeting met AOC werd ik verrast door de introductie van een VR-bril. AOC wil meer meesnoepen van de gaming markt en doet dat ook op het gebied van VR.

Een erg aangename verassing mag ik zeggen, de introductie van een AOC VR-bril. De bril is uitgerust met een headset die vrij comfortabel zit en makkelijk is in te schuiven en uit te schakelen om zo plaats te maken voor een headset naar eigen keuze. De bril zelf maakt geen gebruik van externe sensoren en is volledig afhankelijk van de gyroscoop die is ingebouwd. Het design is relatief licht en de bril zit erg comfortabel op het hoofd.

Na even een game te hebben gespeeld met de bril van AOC moet ik zeggen dat het prima in elkaar zit. Ik heb persoonlijk niet heel veel tijd gehad met een HTC Vive of Oculus Rift, maar de AOC VR-bril lijkt veelbelovend. Wat de bril van AOC nog heel veel meer interessanter maakt zijn de specificaties, welke nagenoeg exact hetzelfde zijn als die van de Oculus Rift.

AOC is van plan de VR-bril eind november, begin december dit jaar nog uit te brengen. En dan nog het meest interessante aan de VR-bril is de prijs die op €399,- zal komen te liggen. Een erg competitieve prijs waarmee AOC, VR nog aantrekkelijker maakt voor vele mensen. Een uitgebreide review hopen we jullie binnenkort te kunnen geven!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten