Dance Dance Dance gaat VR

KPN, RTL en Talpa bundelen de krachten om de eerste VR TV show naar de Nederlandse kijker te brengen. Dit doen ze onder anderen met een gratis VR bril.

KPN is de hoofdsponsor van het nieuwe seizoen Dance Dance Dance van RTL en Talpa. Met behulp van de app en gratig VR bril kunnen kijk je dit tweede seizoen vanuit het publiek in de studio. De gratis bril die je hiervoor kunt krijgen is natuurlijk geen Gear VR, maar gebaseerd op Cardboard. De Cardboard is ook bruikbaar voor andere Cardboard apps. Wil je een gratis Dance Dance Dance bril, is deze af te halen in de KPN winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events