TomTom voor weinig, de nieuwe VIA series

TomTom heeft deze week haar VIA-lijn van navigatiesystemen van een update voorzien. De VIA modellen zijn de laagst geprijsde modellen die al gebruik kunnen maken van online diensten via smartphones.

De nieuwe modellen die TomTom heeft geïntroduceerd zijn de TomTom Via 52 en de TomTom Via 62. Zoals bij andere series staat het eerste getal voor het displayformaat. 5 inch of 6 inch. Verder zijn de modellen identiek qua functionaliteit.

De nieuwe VIA navigatiesystemen worden geleverd met lifetime maps voor Europa. Daarnaast krijg je drie maanden gratis fliter updates op het toestel. Via een verbinding met jouw smartphone krijg je gratis TomTom Traffic en de VIA-series is als handsfree systeem te gebruiken.

Beschikbaarheid

De TomTom Via 52 is nu verkrijgbaar voor €179,95. De TomTom VIA 62 gaat €199,95 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram