GadgetGear.nl

Terugroepnieuws: Denon Heos 1

Denon heeft een terugroepactie gestart voor lihium ion accu’s. De accu’s zouden gevaarlijk zijn en brand kunnen veroorzaken. Het gaat om de accu’s die deel uitmaken van het Heos 1 Go Pack.

Het brandgevaar bij de accu’s ontstaat door oververhitting. Het gaat om alle accu’s in de modelseries 601G913517 tot 601G914004 waarvan het serienummer start met een 5. Via deze site kun je met Denon de vervanging regelen.

De Heos 1 Go Pack is een speciaal pakket voor de Heos 1 speaker. Met de Go Pack is de multiroom speaker ook buitenshuis te gebruiken. Via de meegeleverde USB adapter was de Heos 1 de eerste Heos speaker met bluetooth ondersteuning (nu standaard). Bleef je binnen jouw eigen WiFi (bijvoorbeeld in de tuin), dan bleef de multi-room functionaliteit ook in werking.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten