Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de Sandberg Outdoor Powerbank 2600 mAh met 4 sterren.

The Good
 • Prijs
 • Lichtgewicht
 • Regenbestendig
The Bad
 • Algemeen nadeel:
 • Powerbanks mogen kleiner


Iedereen is momenteel op zoek naar een oplossing voor de batterij drainage van de mobile telefoons, want die gaan razend snel leeg door het spelen van Pokemon Go. Sandberg heeft hiervoor een simpele oplossing.

Sandberg_Powerbank_pokemon_go_batterij_snel_leeg1

Oplossing batterij mobile telefoon snel leeg bij Pokemon Go

Behalve wat standaard tips zoals de helderheid van je scherm minder hoog te zetten en via Google maps de kaart van jouw regio te downloaden is het op een gegeven moment zo ver: je batterij is bijna leeg, maar je telefoon heb je absoluut nog een uur of twee nodig.

De Sandberg Outdoor Powerbank 2600 mAh is de perfecte oplossing. Deze stoere lader heeft army kleuren, waarom weet ik niet. Het ziet er natuurlijk een stuk toffer uit, je moet ‘m alleen nooit op de grond laten vallen in een bosrijke omgeving.

Hij is regenbestendig wat echt ideaal is! Uiteraard zijn de meeste apparatuur die je er mee oplaat niet regenbestendig (al zijn er wel wat telefoons die dat wel zijn) maar ik heb de powerbank altijd in de binnenzak van mijn jas. Regent het, dan maak ik me geen zorgen dat mijn powerbank onbruikbaar is. Na gebruik laat ik em via de usb poort op aan mijn laptop of via een usb stekker in het stopcontact. Er is een kort stekkertje meegeleverd die usb aan de ene kant biedt en aan de andere kant een telefooningang (micro usb). Een goed uur laden en je hebt er de volgende keer ruim twee tot drie uur extra batterij door tijdens het spelen.

Sandberg_Powerbank_pokemon_go_batterij_snel_leeg2

Dat lijkt misschien niet veel en er zijn zeker powerbanks die veel meer laden, maar deze powerbank heeft een aantal voordelen. Ten eerste is hij zeer goedkoop (adviesprijs is € 15,99), daarnaast is de powerbank erg klein (pas in de binnenzak), lichtgewicht en snel te laden. Het lichtgewicht is belangrijk omdat je jouw lege telefoon koppelt aan de powerbank en deze tegelijk vasthoudt tijdens het gebruikt.

Conclusie

De Sandberg Outdoor Powerbank 2600 mAh is de ideale vriend tijdens het Pokémon vangen. De batterij ziet er tof uit, is licht van gewicht en geeft je batterij van je telefoon nog drie uur batterij terwijl je doorspeelt. De prijs is goed te doen, ook voor studenten en deze opsomming maakt de Outdoor Powerbank tot een zeer geliefde must have.

Specificaties

Capacity: 2600 mAh

 • IP54 dust and rainproof case
 • Input voltage: 5 V
 • Output voltage: 5 V
 • Input current: 700 mA
 • Output current: 1000 mA (not suitable for tablets)
 • Connectors: 1 x Micro USB female, 1 USB A female
 • Charging time: 2-3 hours by AC adapter / 5-7 hours by PC

Pluspunten

 • Prijs
 • Lichtgewicht
 • Regenbestendig

Minpunten

 • Algemeen nadeel: de grootte.

Cijfer: 8/10

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.