GadgetGear.nl

Apple omarmt Pokemon

Deze zomer is Pokemon Go maar liefst 500 miljoen maal gedownload in de iTunes app Store. Vandaag kwam Pokemon Go aan bod in de presentatie van de nieuwe iPhone.

pokemon-go-apple-watchDe programmeurs bij Apple hebben deze zomer overuren gemaakt. Verrast door het Pokemon Go succes hebben ze vast menig pizza sessie gehad over hoe dit succes te omarmen.

Het Pokemon ei is gelegd; er komt een specifieke app voor AppleWatch. Het horloge waarschuwt wanneer je in de buurt van een Stop bent en helpt bij het vangen zonder dat de telefoon uit de broekzak hoeft te komen. Alle stappen worden opgeteld bij de gezondheidsapp en apart getoond. Welke ouder kan nu nog commentaar hebben op Pokemon Go trainers?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert

Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan?
Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica.

Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.