Toetsenborden voor de iPads zijn er zat, maar een goede ramplank… dat valt tegen. Razer gaat hier verandering in brengen. Het topmerk in gamingaccessoires brengt een ramplank met mechanische knoppen naar de iPad Pro.

Het geheim van Razer zit hem in een nieuwe mechanische switch. Deze nieuwe switch die Razer tot haar beschikking heeft is plat genoeg om een slank toetsenbord te kunnen presenteren. Dit keyboard is het eerste met deze nieuwe schakelaars. Razer heeft het toetsenbord de Mechanical Keyboard Case genoemd.

De mechanische toetsen van de Mechanical Keyboard Case reageren met een aanslagdruk van 70 gram. Hierdoor zou het gevoel overeen moeten komen met dat van de grotere mechanische toetsenborden van Razer.

Beschikbaarheid

De Razer Mechanical Keyboard Case gaat €189,99 kosten en is gemaakt voor de Apple iPad Pro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.