Pokémon Go nu veilig te downloaden in Nederland en België

We moesten er nog best lang op wachten, maar eindelijk is het zo ver. De Pokémon Go app is nu officieel te downloaden via Google Play en Apple’s App Store.

Tot nu toe kon je alleen spelen als je Pokémon Go vanuit een vage website ging downloaden. Het probleem beperkte zich niet alleen tot een stukje comfort. Verschillende hackers verspreidde Pokémon Go versies met malware om zo de controle over jouw smartphone en telefoonrekening over te nemen.

Vanaf nu kan iedereen de game dus veilig downloaden op zijn of haar Android en zonder moeite op zijn of haar iPhone. In Nederland schijnt 1 op de 10 het spel al te spelen en in de VS is het de meest populaire mobile game ooit. Hoe dan ook, de hunt is oan!

Pokémon Go voor Android werkt vanaf Android 4.4. Nintendo adviseert te spelen met toestellen die minimaal 2GB werkgeheugen hebben. Daarnaast werkt het spel niet als een een Android smartphone of tablet hebt met een Intel Atom chipset.

Je kunt nu ook een sim only abonnement speciaal voor Pokemon Go aanschaffen. Lees hier meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events