GadgetGear.nl

Netgear introduceert een Nighthawk voor 4G

Eerder deze week schreven we over T-Mobile en de tests om het buitengebied via LTE over snel internet te laten beschikken. Netgear kondigt nu een nieuwe Nighthawk router aan die met 4G LTE gebruikt kan worden.

De Netgear Nighthawk R7100LG is eigenlijk een gewone AC1900 router van Netgear. Wat de R7100LG bijzonder maakt is de aanwezigheid van een 4G LTE modem. Dit kan als de primaire verbinding, maar ook als secundaire verbinding worden gebruikt. In het laatste geval werkt de 4G verbinding als een back-up. Valt jouw vaste internetprovider weg, neemt de 4G verbinding het over zodat je altijd online bent en blijft.

Netgear-R7100LG-Achterkant

Dat laatste is overigens ook handig wanneer je een bewakingssysteem met meldkamer hebt. Deze systemen zijn tegenwoordig afhankelijk van de IP verbinding. Met een UPS kun je jouw router wel online houden bij stroomuitval, maar als de wijkcentrale geen stroom heeft… ligt jouw alarmsysteem er ook uit. De meldkamers die wij kennen reageren bij het wegvallen van internet pas na 24 uur.

De verbinding over 4G heeft een snelheid van maximaal 300Mb per seconde. De WiFi snelheid ligt op 600Mb per seconde op 2.4GHz en 1.300Mb per seconde op 5GHz. Je krijgt een USB 2.0 en USB 3.0 aansluiting.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten