Arjan Olsder
Arjan Olsder

Knippr nu ook te gebruiken op Apple TV en Chromecast

Afgelopen maand lanceerde T-Mobile haar Knippr TV dienst. Toen nog alleen te gebruiken op smartphones, tablets en computers. Deze week komt hier ondersteuning voor Apple TV en de Google Chromecast bij.

De Knippr App kan met Apple TV vanaf de vierde generatie overweg en met iedere generatie van de Google Chromecast. Voor de Chromecast is de app van een update voorzien terwijl Apple TV gebruikers de Knippr app kunnen downloaden uit de App Store. Knippr geeft aan te werken aan ondersteuning voor eerdere Apple TV’s met behulp van AirPlay ondersteuning. Dit zal later volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.