GadgetGear.nl

Knippr nu ook te gebruiken op Apple TV en Chromecast

Afgelopen maand lanceerde T-Mobile haar Knippr TV dienst. Toen nog alleen te gebruiken op smartphones, tablets en computers. Deze week komt hier ondersteuning voor Apple TV en de Google Chromecast bij.

De Knippr App kan met Apple TV vanaf de vierde generatie overweg en met iedere generatie van de Google Chromecast. Voor de Chromecast is de app van een update voorzien terwijl Apple TV gebruikers de Knippr app kunnen downloaden uit de App Store. Knippr geeft aan te werken aan ondersteuning voor eerdere Apple TV’s met behulp van AirPlay ondersteuning. Dit zal later volgen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten