Binnenkort zou Honor haar nieuwe vlaggenschip moeten gaan aankondigen. Het gaat om de Honor 8. De logische opvolger van de Honor 7. Hoewel Huawei veel van de informatie tot nu toe binnenshuis heeft weten te houden, lijken de persrenders al te zijn gelekt.

Op bovenstaande foto zien we opnieuw een Honor toestel met dubbele camera. Daarbij is het de vraag of hier het systeem van de Huawei P9 wordt gebruikt (in samenwerking met Leica), of dat dit hetzelfde systeem is dat we in de Honor 6+ vonden. Dat Huawei haar nieuwste vingerafdruksensor op het toestel zal plaatsen mag geen verrassing zijn.

Met alleen een afbeelding kunnen we natuurlijk niet heel veel over de specs schrijven. Als we een beetje samenvatten wat andere techbloggers schrijven, mag je 12 megapixel foto’s achter verwachten en 8 megapixels voor. Er zou 3 a 4 GB aan werkgeheugen in komen te zitten in combinatie met de HiSilicon Kirin 950 chipset. Het scherm zou een diagonaal krijgen van 5,2 inch. De definitieve aankondiging zou later deze maand zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.