Craftsman gereedschapswagens open je via bluetooth

Iedere man die een beetje trots is op zijn tools, bezig een mooie gereedschapskist. Of beter nog, een gereedschapswagen. Die van Craftsman zijn dé gereedschapswagens voor de gadgetliefhebber. Deze open je namelijk met je smartphone.

De Craftsman gereedschapswagens kunnen geladen worden met 90 kg aan gereedschap per lade. De wagens zijn er van 26 inch tot 52 inch breed. Je kunt ze aansluiten op het netstroom waarmee je in het grote compartiment met meer stopcontacten en twee USB laders.

Craftsman-26-Inch

Het fysieke slot is ook aan te sturen via bluetooth. Daarbij onthoudt de gereedschapswagen het ID van jouw smartphone. Ben je in de buurt, opent het slot. Loop je weg, gaat hij automatisch weer op slot. Handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.