De Zidoo X9 Mediaplayer krijgt een opvolger

De op Android gebaseerde Zidoo X9 mediaplayer krijgt een opvolger. De Zidoo X9S moet het vlaggenschip van vorig jaar opvolgen en natuurlijk overtreffen. De specs liegen er niet om.

Zo is de nieuwe Zidoo X9S uitgerust met een nieuwe 64-bit quad-core processor van Realtek en 2GB aan DDR3 werkgeheugen. Zidoo legt er een 16GB eMMC SSD in voor de interne opslag van bestanden en apps. Daarnaast is er ruimte voor een SD kaartje van maximaal 32GB (oké, maximaal 32GB valt een beetje tegen).

De nieuwe chipset is gericht op het streamen en afspelen van 4K content op 60 frames per seconde (high-framerate) met HDR / 10-bit kleuren. Er is ook ondersteuning voor HD audio met 7.1 kanalen. Via de HDMI ingang kunnen beelden van consoles en dergelijke worden opgenomen op Full HD met maximaal 30 frames per seconde.

WiFi heeft een volwaardige 5GHz upgrade gekregen met ondersteuning voor 802.11ac. Hierdoor benut de Zidoo X9S alle mogelijkheden van de snelste routers die op dit moment in de verkoop zijn. Je krijgt één USB 3.0 aansluiting en twee USB 2.0 aansluitingen.

Details over de prijs en exacte releasedatum zijn nog onbekend.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.