‘Gewoon’ racen en droneracen blijft enorm populair. Reden voor Nissan om een droneracer met één van de snelste drones uit te nodigen voor een head-to-head op het beroemde Silverstone.

De race tussen de twee vond plaats als onderdeel van het Goodwood Festival of Speed op Silverstone. De coureur van de GT-R kreeg het duidelijk lastig zoals je in onderstaande video kan zien. Bij het sprinten weet de drone te winnen. Elektromotoren hebben immers geen schakelmomenten en kunnen alle kracht direct inzetten. Hierdoor is de drone echter ook vlot op topsnelheid. Wanneer het om uithoudingsvermogen gaat, weet de GT-R het dan ook weer van de drone te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.