Transcend introduceert nieuwe WiFi dashcam

Met de DrivePro heeft Transcend een nieuwe dashcam met WiFi aan boord. Naast de beschikbaarheid van WiFi valt ook het F1.8 diafragma op waardoor de prestaties in het donker best aardig zouden moeten zijn.

De Transcend DrivePro 50 is ontworpen om achter de achteruitkijkspiegel te monteren waardoor deze niet hinderlijk in het zicht zit. Bovendien heeft de camera van daaruit een betere kijkhoek op de weg. Het F1.8 optiek is ontwikkeld op basis van 6 glazen lenzen waaronder één met infraroodfilter. De DrivePro 50 filmt met een Full HD resolutie op 30 frames per seconde. Bij noodgevallen zal de G-sensor bepaalde beelden separaat opslaan om overschrijven te voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.