Ook de LG G Watch krijgt geen Android Wear 2.0

Afgelopen week wisten we je al te melden dat de populaire Moto 360 horloges van de eerste generatie niet in aanmerking zullen komen voor een update naar Android Wear 2.0. De LG G Watch is het tweede slachtoffer in deze serie.

Ook de LG G Watch zal geen update krijgen naar Android Wear 2.0. Dit in tegenstelling tot nieuwere modellen van LG. Android Wear 2.0 is ene belangrijke update voor smartwatches. Het maakt het mogelijk om zelfstandig apps te draaien zonder aanwezigheid van de smartphone. Bovendien is er handschriftherkenning voor snelle notities en krijgt het besturingssysteem een compleet nieuw uiterlijk waardoor het handiger in gebruik moet zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.