Als enorme LEGO fan ben ik al snel bevooroordeeld over andere blokken, maar Lux Blox is toch echt iets anders. Ook hier gaat het om een modulair element om constructies mee te bouwen, maar nu zijn de constructies tegelijkertijd flexibel en sterk.

Het idee is dat je met de Lux Blox vormen kunt bouwen die gemaakt zijn om te bewegen. Of juist totaal niet door rigide vormen te bedenken. Lux Blox lijkt dan ook niet echt op jonge kinderen te zijn gericht, maar op de kinderen en volwassenen die iets meer willen van bijvoorbeeld een ‘K nex te bieden heeft. Bekijk het filmpje en zie wat de bedenkers allemaal met de Lux Blox hebben gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.