GadgetGear.nl

Logitech introduceert het K780 multi-device toetsenbord

In 2014 bracht Logitech het K480 keyboard op de markt. Een briljant idee. Niet alleen omdat het snel kun schakelen tussen maximaal drie bluetooth apparaten, maar ook omdat er een gleuf in zat waardoor je een soort standaard tot je beschikking kreeg. Met de K780 krijgt het toetsenbord eindelijk opvolging.

In grove lijnen lijkt het concept van de K780 vergelijkbaar met het origineel. Het gaat nog steeds om een toetsenbord met een gleuf erboven. Het geheel is alleen veel minder dik. Daarnaast bevat de gleuf een rubber afwerking om de apparaten die je in de Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard steekt nog voorzichtiger te behandelen. Slim. Bovendien is de gleuf groot genoeg voor apparaten als de 12 inch Apple iPad Pro.

Logitech lijkt ook te hebben gewerkt aan Bluetooth 4.0 ondersteuning. Het nieuwe toetsenbord moet op een enkele batterij 24 maanden gebruikt kunnen worden. Een indrukwekkende prestatie.

Beschikbaarheid

De Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard gaat €99,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten