GadgetGear.nl

Na LinkedIn ook MySpace gehackt

Myspace, kennen we dat nog? Zeker. Het is dat sociale netwerk dat flopte en is doorgestart als sociaal netwerk voor liefhebbers van muziek. En toch weer een beetje flopte. Hoe dan ook, hackers zijn binnengekomen en hebben de nodige data buitgemaakt.

hackers hebben toegang gekregen tot e-mail adressen, gebruikersnamen en kennelijk ook ongecodeerde wachtwoorden. Say what!? Inderdaad. Ongecodeerde wachtwoorden. Gelukkig lijkt de schade beperkt tot alle accounts die voor 11 juni 2013 zijn aangemaakt. Dat betreft het oude MySpace platform. Hoe dan ook, erg slordig. MySpace heeft bij al die accounts de wachtwoorden ongeldig gemaakt. Verder zegt het bedrijf de beveiliging te hebben verbeterd. Hoe dan ook, de data ligt op straat.

Is jouw account nu openbaar en gebruik je hetzelfde wachtwoord ook op andere sites? Dan mag je dit overal gaan aanpassen. Als hackers jouw account op een andere site kunnen linken aan de data van de MySpace hack, zal dat wachtwoord het eerst worden getest.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten