LG introduceert de anti-muskieten TV

Bepaalde landen hebben bepaalde behoeften. LG laat in India zien dat het nog steeds gewoon is om voor specifieke landen toch specifieke producten uit te brengen. Al geef ik toe dat de anti-mugfunctie in een nieuwe LG TV in India ook hier een succes zou kunnen zijn ;-).

De nieuwe TV van LG beschikt over ‘Mosquito away technology’. Dit klinkt natuurlijk als een erg trage 1 aprilgrap, maar zo onwaarschijnlijk is het niet. De technologie zit hem namelijk in een speciale speaker aan de TV. Deze stuurt een hoogfrequent geluid uit om de muggen uit huis te jagen.

Het is niet de eerste keer dat de technologie in een huishoudproduct wordt toegepast. LG heeft ook airco’s en wasmachines met dezelfde technologie uitgerust.

De TV met Mosquito away technology verschijnt voor nu alleen in een 31 inch uitvoering voor $400. Prima voor in de huiskamer, maar nog beter voor in de slaapkamer als je het mij vraagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.