GadgetGear.nl

Leuk; Epson Papercraft F1 wagen

Oké, met het F1 team van Mercedes is Epson dan wel geen sponsor van onze nationale trots Max, maar toch weten ze de sponsoring leuk vorm te geven. Epson introduceerde onlangs de papercraft uitvoering van hun F1 wagen.

Epson heeft al langer een serie voorbeeldbestanden die je kunt gebruiken om snel formulieren te maken, maar voegt hier nu paper craft aan toe. Via een serie templates print je alle onderdelen uit om jouw eigen versie van de F1 wagen te maken. Hierna is het een kwestie van knippen, snijden en plakken. Leuk!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten