Internet in het buitengebied, T-Mobile zet de eerste stap

De laatste jaren zien we steeds meer routers met 4G ondersteuning op de markt komen. Tot nu toe werden deze vooral door bedrijven ingezet als noodlijn wanneer het vaste internet eruit ligt, of door zakelijke reizigers. Op het platteland zoeken vele Nederlanders al jaren naar een stabiele, snelle internetverbinding en T-Mobile brengt de twee nu samen.

Onder de noemer 4G voor Thuis heeft T-Mobile een pilot onder 50 Nederlandse huishoudens gehouden. Deze huishoudens op lastige locaties (denk aan boerderijen in het buitengebied, maar ook woonboten) kregen de beschikking over een Huawei 4G router en een extra dikke databundel. Daarnaast bood T-Mobile nog speciale deals zoals onbeperkt internetten in de nachtelijke uurtjes.

Na een proefperiode waarbij 90% van de deelnemers aangaf door te willen, gaat T-Mobile de proef nu vergroten. 1.000 huishoudens mogen zich nu voor het 4G voor Thuis abonnement aanmelden en krijgen de komende maanden gratis 25GB (€29), 100GB (€59) of 200GB (€89) bundels. Daarnaast levert T-Mobile natuurlijk het modem, maar ook eventueel een buitenantenne om het signaal optimaal te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events